In ieder seizoen de aangename temperatuur

Glas is erg belangrijk bij de aanschaf van een serre. We hebben zeer uiteenlopende glassoorten in onze collectie. Altijd zonwerend en/of isolerend uitgevoerd, zodat de serre in ieder seizoen een aangename temperatuur biedt.

Wilt u minder licht of is er kans op inkijk? Dan zijn er diverse getinte of gecoate glasvarianten. Er zijn zelfs zelfreinigende glassystemen; een regenbui doet dan het schoonmaakwerk voor u.

HR++ beglazing

Er wordt veelal gebruik gemaakt van isolerende of HR++ beglazing. Het verschil zit hem in de vulling van de ruimte tussen de twee glasbladen. Bij een isolerende beglazing wordt deze ruimte gevuld met droge lucht. Bij de HR++ beglazing wordt de ruimte gevuld met een gas, tevens is er op één van de ruiten een coating aangebracht. De HR++ beglazing is beter isolerend dan de isolerende beglazing en wordt dus ook vaker toegepast binnen SF Serres.

In onze demonstratieserre hebben we een aantal verschillende glassoorten toegepast. Als u langskomt, laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien.

hr++ glas