Start van het bedrijf

In 1919 is de grondlegger, de heer H. Fictorie, begonnen met stalen ramen en deuren.

Het bedrijf is in 1967 overgenomen door de heer  A.H. Slump, de schoonzoon van de heer Fictorie. De naam van het bedrijf is toen veranderd in Slump Fictorie. Dhr. Slump heeft het materiaal aluminium in het bedrijf geintroduceerd. Sinds deze tijd vervaardigt Slump-Fictorie ook gevelcontructies van aluminium.

Het bedrijf is nu in handen van de zoon van dhr Slump, Harmen Slump.

Ruime hoeveelheid ervaring in huis

Bij Slump-Fictorie werken zo’n 30 vakmensen aan het vervaardigen van hoogwaardig aluminium constructies voor uw huis, kantoor, winkel, of bedrijfspand. Door haar lange bestaan heeft Slump-Fictorie een ruime ervaring in het maken van ramen, deuren, serres, winkelpuien, kantoorgevels, bedrijfspanden en luifels.

Het gaat er bij ons om, om voor iedere klant de juiste constructie en oplossing te bepalen. Bij Slump-Fictorie heeft u te maken met één partij. Vanaf het eerste idee tot de laatste schroef tijdens de montage, Slump-Fictorie houdt het allemaal in één hand.

In ons archief liggen alle tekeningen van bijna 90 jaar productie, zodat bij inbraak, ruitbreuk, enz. onze servicedienst u snel en vakkundig van dienst kan zijn met het leveren en monteren van de juiste onderdelen.