Ramen en deuren worden wel eens de ogen van een gebouw genoemd. De keuze van deze benaming komt natuurlijk omdat ze u als bewoner letterlijk een blik op de wereld geven vanuit uw huis. Ze zorgen voor het uitzicht en versterken de uitstraling van uw woning. Ze vormen niet alleen een schoonheidselement, maar hebben ook een belangrijke invloed op het gevoel van welzijn binnen uw eigen woning. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ze alle aandacht verdienen.

Ramen en deuren geven een gevoel van geborgenheid en veiligheid tegen invloeden van buitenaf. Stortregen, sneeuw, zon of kou aluminium ramen van Slump-Fictorie weerstaan alle weersinvloeden.

ramen-deuren

De voordelen van aluminium

De materiaal eigenschappen van aluminium maken dit product uitermate geschikt voor ramen en deuren. Welke bouwstijl uw woning ook kenmerkt, u vind altijd een deur en een raam die daar volledig bij aansluiten. Aluminium trekt geen stof of vuil aan. Het heeft goede inbraak werende kwaliteiten. In tegenstelling tot andere materialen barst, scheurt, roest of rot het niet. Met aluminium kan u bovendien besparen op de verwarmingskosten. Door de slanke profielen is het glasoppervlak, dat goed isoleert, groter dan bij andere materialen: zo komt meer warmte binnen, ook in de winter. De luchtdichte aansluiting daarentegen voorkomt weer dat er warmteverlies naar buiten is.

Aluminium past bij elke bouwstijl

Ramen en deuren hebben hun uitwerking op de gehele ruimtelijke sfeer. Daarnaast verhogen de kwalitatief hoogwaardige ramen en deuren van Slump-Fictorie de waarde van uw huis. Voor elk budget voor elke situatie hebben wij een oplossing. Of u nu houdt van klassiek of modern, aluminium past bij elke bouwstijl. Aluminium kan heel discreet zijn of net heel uitgesproken: strakke sobere vormen, traditionele rustieke stijl of speelse welvingen. U bepaalt de vorm.