Kwaliteit combineren met een mooi uiterlijk

Bij Slump-Fictorie zoeken we altijd naar profielen die een uitstekende kwaliteit combineren met een mooi uiterlijk. Onze schuifdeuren zijn daarvan een goed voorbeeld. De grens die er vaak is tussen binnen en buiten vervaagt, u betrekt als het ware uw tuin bij het huis. Het creëren van extra lichtinval en het gevoel van extra ruimte zullen u versteld doen staan.

Keuze uit honderden verschillende kleuren

Schuifdeuren

Met aluminium schuifpuien opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. Verdiepingshoog of kamerbreed het kan allemaal met schuifpuien van Slump-Fictorie. Voor ieder huis wordt uw schuifpui op maat gemaakt, tevens bepaald u natuurlijk zelf de kleur van de pui zowel voor binnen als buiten. Bij ons kunt u kiezen uit honderden verschillende kleuren.

Schuif of hefschuifsysteem?

In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs wielen over een rail. Maar bij een hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. Uiteraard hebben beide systemen een perfecte wind-, water- en luchtdichtheid.