Van offerte tot eindproduct

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van SF serres kunt u een offerte aanvraag sturen naar ons bedrijf. Zodra deze aanvraag bij ons binnen is, wordt deze behandeld door de afdeling calculatie. Geheel vrijblijvend wordt er een offerte gemaakt, mochten er op of aanmerkingen zijn op uw offerte aanvraag, dan neemt de afdeling calculatie contact met u op om eventuele wijzigingen door te spreken. Onze afdeling calculatie telt op dit moment drie calculators.

Mocht het offerte bedrag u aanspreken en u besluit om uw opdracht door SF serres te laten uitvoeren, dan komen uw plannen op de tekenkamer terecht. De twee tekenaars die bij ons werken behandelen allebei apart een project. Tijdens het tekenen van de door u gevraagde goederen zult u regelmatig contact hebben met een tekenaar. Dit om alles goed en duidelijk te laten verlopen.

Zodra de tekeningen door de opdrachtgever goedgekeurd zijn worden ze overgeleverd aan de werkvoorbereider. Deze controleert de tekeningen en maakt een bestelling van de benodigde materialen.

Nadat het materiaal besteld is worden de producten binnen enkele weken gemoffeld en aan onze fabriek afgeleverd. De productie van de door u gewenste producten kan dan gaan beginnen.

Wanneer de producten klaarstaan aan de fabriek kan de afdeling montage aan de slag op de bouw, om de door u gewenste producten te monteren. Het komt zelden voor dat er mensen niet tevreden zijn over het door ons geleverde product.

Voor reparaties kunt u ook bij ons terecht

Mochten er in de jaren na de montage er onverhoopt toch nog gebreken aan het licht komen, dan kunt u voor eventuele reparaties ook bij ons terecht. Onze vakkundige monteurs helpen u graag van deze ongemakken af.